Batman dukker op i ny trailer til superantiheltefilmen ‘Suicide Squad’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Efter den skuffende ‘Batman v Superman: Dawn of Justice’ må superheltefans vende blikket fremad. 2016 kommer til at byde på både ‘Captain America: Civil War’, ’X-Men: Apocalypse’ og ‘Suicide Squad’.

Til sidstnævnte har vi netop fået en ny trailer, der i tone minder langt mere om kæmpesuccesen ‘Deadpool’ med sin selvironiske og uhøjtidelige stil. Og akkurat ligesom både den første og den seneste trailer giver den nye af slagsen anledning til at sætte forventningerne op.

Med et cast, der inkluderer Will Smith som Deadshot, Margot Robbie som Harley Quinn, Joel Kinnaman (der senest har imponeret som republikansk præsidentkandidat i ‘House of Cards’) som Rick Flag og ikke mindst Jared Leto som Jokeren, er det svært ikke at være begejstret.

Den nye trailer indledes med et klip fra et Det Hvide Hus’ sikkerhedsrum, hvor David Harbour (‘The Newsroom’, ‘Black Mass’) fremstiller scenariet: »Gentlemen… ladies: What if Superman had decided to fly down, rip off the roof of The White House, grab the President right out of the Oval Office. Who would have stopped him?«, efterfulgt af Jokerens creepy latter.

Traileren byder også på det første korte glimt af Ben Afflecks Batman – toppet op med Batmobilen mod slutningen. Forhåbentligt får Batfleck oprejsning i ‘Suicide Squad’, der får dansk premiere 11. august.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af