Samuel L. Jackson kritiseres for angiveligt homofobisk tweet, men frifindes af Twitter

Samuel L. Jackson kritiseres for angiveligt homofobisk tweet, men frifindes af Twitter
Samuel L. Jackson
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Samuel L. Jackson er bestemt ikke bange for at åbne munden, og det er der kommet mange mindeværdige citater ud af, som for eksempel da en journalist forvekslede ham med Laurence Fishburne, og Jackson udbrød: » »Du er lige så skør som folk på Twitter! Vi ligner ikke alle hinanden! Vi er muligvis alle sorte og berømte, men vi ligner ikke hinanden«.

Men efter et af hans seneste tweets synes nogen, at skuespilleren er gået for langt.

»Der må have været fest i Det Hvide Hus. Mitch (McConnell, red.), Paul (Ryan, red.), Rudy (Giuliani, red.) og andre blev set uden for iført knæbeskyttere og med disse på sig«, skrev skuespilleren dagen efter Donald Trumps fødselsdag. Et billede af en pakke ’After Dick Mints’ akkompagnerede teksten.

»Gay shaming?«, svarede skuespiller Adam Baldwin ifølge Page Six i et nu slettet tweet som reaktion på Jacksons joke, og flere brugere anmeldte ham for diskrimination.

I går kunne Jackson imidlertid fremvise en besked fra Twitter-teamet, der »ikke kunne finde nogen brud på Twitter-reglerne«. I den medfølgende tekst skrev han: »De bliver bare ved med at prøve«.

Læs også: Jim Carrey pisser på Donald Trumps grav med nyt maleri

Annonce