Soundvenue lancerer komikerpodcasten ‘Punchline’ – hør første afsnit med Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis

Soundvenue lancerer komikerpodcasten ‘Punchline’ – hør første afsnit med Rasmus Bruun fra Den Korte Radioavis

De er landets sjoveste mennesker, der med få sylespidse ord kan udstille vores alle sammens værste sider. Men hvad er hemmeligheden bag deres komik, hvordan er de egentlig blevet sjove, og hvilken alvor gemmer sig bag?

Det undersøger vært Mads Rosenkrantz Grage i Soundvenues nye podcastserie ‘Punchline’, hvor han får besøg af en række af Danmarks skarpeste humorhoveder.

Første gæst er Rasmus Bruun, der sammen med sin makker Frederik Cilius de seneste måneder har været triple-aktuel i Radio24sys ’Den Korte Weekendavis’, som prisbelønnet skuespiller i Mads Brüggers ’Sankt Bernhard Syndikatet’ og på de skrå brædder i ’Det Skide Show’.

I ’Det Skide Show’ satiriserer Bruun og Cilius over, hvordan sidstnævnte løber med al æren for makkerparrets succes, og i ’Punchline’ fortæller Rasmus Bruun om, hvordan det oprigtigt føles at spille andenviolin og få anmeldelser, der hævder, at der slukkes for strømmen, når han træder på scenen. For første gang taler han også om makkeren, der ikke blev en del af ’Den Korte Radioavis’, og om en barndom med en alkoholisk far. »Det er ikke det smarteste sted at være som barn«.

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vært Mads Rosenkrantz Grage er uddannet manuskriptforfatter fra Den Danske Filmskole og bedst kendt for sin webserie ’Yes No Maybe’, som han skrev og instruerede baseret på sine egne oplevelser som sex- og kærlighedshungrende Tinder-afhængig. Han har også instrueret filmen ’Muskelsvindler’ og været medforfatter på Jonatan Spangs ’Lillemand’. Og så er han blevet fyret fra flere projekter, heriblandt… ’Sankt Bernhard Syndikatet’.

Punchline er produceret af Christine Runøe.

Du kan lytte til og abonnere på ‘Punchline’ via gængse podcast-apps som Stitcher og Pocket Casts eller podcast-app’en på din iPhone eller Android-telefon. 

Abonnér på Punchline via iTunes HER.

Læs også: Mads Brügger, Frederik Cilius og Rasmus Bruun spiser fem retter på Kong Hans, mens de taler om dette og hint

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af