Urban Outfitters rammer endnu et modecomeback – Tinashe agerer model

Urban Outfitters rammer endnu et modecomeback – Tinashe agerer model

Det er måske ikke raketvidenskab, men Urban Outfitters har i løbet af det seneste år formået at hoppe ombord på flere mærkers comebackfærd og give dem et ekstra skub. Fila, Nautica og Champion er de seneste eksempler, ligesom de har gravet i arkiverne sammen med Tommy Hilfiger og Adidas Originals.

Nu har tøjkæden så prikket Juicy Couture på skulderen, og den 13. februar lancerer Urban Outfitters flere eksklusive styles fra brandet, der fik et hav af kvinder til at gå i velourjoggingsæt i slut-90’erne og start-00’erne ført an af blandt andre Jennifer Lopez, Britney Spears og Paris Hilton.

juicycouture_tinashe

Og med sans for branding har de to samarbejdspartnere fået Tinashe til at agere kampagnemodel, og hun kan med lidt god vilje godt kaldes en slags Jennifer Lopez for en ny generation. Ud fra billederne at dømme indeholder kollektionen både det traditionelle sæt med Juicy stående på ryggen – og måske også hen over numsen, som kutymen var i brandets heyday – og et jumpsuit, leggings, en hoodie og stropløse toppe.

Det er selvfølgelig, som med så meget andet for tiden, Vetements, der står bag genoplivningen af Juicy Couture, da Demna Gvasalia inkluderede mærket i sin collab-tunge SS17-kollektion. Og den slags ‘gratis’ hype skal man naturligvis være dum for ikke at udnytte.

Læs også: Juicy Couture bringer tracksuitet tilbage takket være Vetements

juicycouture_tinashe7
Annonce
juicycouture_tinashe5juicycouture_tinashe4juicycouture_tinashe8juicycouture_tinashe3juicycouture_tinashe2