Halvårets 10 bedste danske album

Den hjemlige musikscene har haft et blomstrende forår. Vi har kåret de foreløbigt ti bedste udgivelser fra 2015.

10. Xtra Naan ‘Xtra Naan’

Har du hungret i årevis efter nyt fra Gramsespektrum-lejren, var Xtra Naan sikkert et lyn fra en klar himmel, da de Soundcloud-debuterede for et par år siden. Det er dog først nu, at det uhyrlige fritidsprojekt, der også tæller Tue Track fra Malk de Koijn, omsider har kælvet med en debut-ep. Xtra Naans univers flyder over med fiktive, attituderige karakterer, der overgår hinanden i grovheder (ikke ulig d’herrers andre foretagender), men med numre som ‘Malk mig’ trækker de dog stregerne endnu mere grotesk op, end nogen turde forestille sig.

Nedtællingen fortsætter på de følgende sider.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold