Her er 16 koncerter du skal opleve i februar

Grimes, Frost Festival, S!vas-turné og meget mere – her er vores koncertguide til den kommende måned.

Tame Impala
3. februar, Falconer Salen

Tame Impala kan uden større indvendinger prale af at være et af de største rockbands – ikke mindst efter udspillet ‘Currents’ fra sidste år, der affødte suveræne singler som ‘Cause I’m a Man’, ‘The Less i Know The Better’ samt sidste års bedste sang (ifølge os i hvert fald), ‘Let It Happen’. Listen af nyklassiske psych-bangers er længere end forsanger Kevin Parkers hårlokker, og der er derfor lagt op til et brag af en koncert, når det australske rockband lægger vejen forbi Falconer Salen – i hvert fald for dem med billetten i hus, ellers må man ud og være kreativ.


Gilli
4. februar, Amager Bio

Gilli har en ny udgivelsen på vej –ep eller album vides ikke, men sikkert er det, at man kan høre nye sange til rapperens koncert i Amager Bio. For eksempel den nye single ‘Tidligt op’, mens man dog også roligt kan se frem til sidste års hits som ‘Orale’ og ‘C’est La Vie’.

Soundvenue 1 / 8 Soundvenue
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold