Varmt nyt fra rygtebørsen: Beyoncé og Jay Z klar med fællesalbum

Varmt nyt fra rygtebørsen: Beyoncé og Jay Z klar med fællesalbum

Det er sjældent, man kan tage rygter for gode varer – særligt når de kommer fra en umiddelbart uspecificeret kilde. Men når udsagnet handler om musikbranchens royale magtelite, er det næsten synd ikke at spille lidt med på rygtebørsen – så here we go.

Beyoncé og Jay Z skulle i al stilfærdighed have indspillet et album sammen, der ifølge Page Six meget snart rammer Tidal. Albummet, hvis eksistens af flere omgange har rygtedes tidligere, lander således i det stadig oprørte kølvand efter Beyoncés ‘Lemonade’-album fra sidste måned, som med sine eksplicitte, utroskabs-indikerende tekster satte gang i adskillige spekulationer omkring Bey og Jays ægteskab.

Samme kilde uddyber til Page Six: »Jay og Beyoncé ville aldrig deltage i et interview for at besvare alle spørgsmålene, der kom op efter ‘Lemonade’. Det er mere deres stil at svare gennem musikken«.

I øjeblikket er Bey dog travlt optaget af sin Formation Tour, som tager hende til Parken i København den 24. juli, men måske det alligevel kan lykkes hende at slippe endnu et album mellem koncerterne.

Læs også: Nu kan du danse til ‘Hold Up’: Hør DJDS’ livlige remix af Beyoncé-hittet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af