Kanye boycotter årets Grammy-uddeling, hvis Frank Ocean ikke bliver nomineret

Kanye boycotter årets Grammy-uddeling, hvis Frank Ocean ikke bliver nomineret
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

På årets Saint Pablo-turné er det efterhånden ved at være kutyme, at publikum får mere end blot et solidt show for pengene. Kanye har nemlig leveret adskillige enetaler undervejs – om alt fra streamingkrige til wannabes.

Da Ye spillede i Oakland i går aftes, afbrød han endnu engang sit eget show for at smide et par vrede ord fra sit flyvende tæppe af en scene. Ordene var denne gang rettet mod Grammy-komiteen, eftersom det netop er blevet offentliggjort, at hverken Frank Oceans ‘Blonde’ eller ‘Endless’ er nomineret til Grammy Awards 2017.

Begge album er egentlig kvalificerede til awardshowet, idet de udkom før 30. september, men de er af en ukendt årsag alligevel ikke blevet indstillet. Frank og hans team missede eftersigende deadline-datoen for at indstille albummene, men hvorvidt det var bevidst eller ej, vides endnu ikke.

Men det holder ikke Kanye fra at reagere på de manglende nomineringer. På scenen i går sagde han nemlig – foruden at prise Frank Oceans musik – at han ikke ville vise sig til det kommende Grammy-show, hvis Ocean ikke blev nomineret.

»Albummet, jeg lytter mest til i år, er Frank Oceans album. Jeg siger til jer lige nu: Hvis hans album ikke bliver nomineret i nogen kategorier, kommer jeg ikke til Grammys«, lød det fra Kanye, der desuden opfordrede Grammy-komiteen til at komme og »holla at Ye«.

Læs også: Se Frank Oceans første interview i tre år – fra Obamas sidste statsmiddag

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af