De største internationale hiphop tracks lige nu – lyt til ’Flow’ på Spotify

Hør Drakes nye single med ‘One Dance’-makkeren Wizkid – ‘Come Closer’

Hør Drakes nye single med ‘One Dance’-makkeren Wizkid – ‘Come Closer’
Drake.
Foto: David Blaine/Getty Images

Drakes afrobeat-lyd er ikke noget, han selv har opfundet. Den er lånt af afrikanske musikere som Wizkid og omstruktureret til at passe canadierens univers. De to har tidligere arbejdet sammen på Wizkids ‘Ojuelegba’ og Drakes megahit ‘One Dance’, og nu er de her igen med sommertracket ‘Come Closer’.

Nummeret har tidligere haft premiere på Drakes OVO Sound Radio under navnet ‘Hush Up the Silence’, men dette er altså den officielle udgivelse – hertil skal det siges, at det altså er et Wizkid-nummer featuring Drake.

Nigerianske Wizkid mangler stadig det helt store gennembrud i USA og Europa, men det er umiddelbart lige om hjørnet. Ep’en ‘Sounds From the Other Side’ skulle være i støbeskeen.

Læs anmeldelse: Drake ‘More Life’