Se Vince Staples blive udsat for rablende Nardwuar-interview om druknedød og gangbanging

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er efterhånden mange musikere, der er gået grueligt meget igennem, når de er stødt på Nardwuar alias den menneskelige serviet. I dagens nye video er det Vince Staples, der bliver udsat for den rablende interviewer, og endnu engang går det ganske festligt for sig.

Nardwuar har traditionen tro masser af besynderlige gaver med til sit interviewoffer – nogle mere oplagte end andre. Staples får blandt andet en hel masse musik, en Joy Division-plade og en Snoop Dogg-skumfinger, mens der snakkes om alt fra nærdrukneoplevelser til corny gangbanging. Til slut beder Staples sine fans om at passe på sig selv – og aldrig nogensinde at komme til ham iført True Religion-jeans (»they’ve never been stylish«).

Vince Staples delte i sidste måned nyheden om, at han er på trapperne med et nyt album, hvorfra vi allerede har fået første single, ‘Bagbak’. Albummet følger op på sidste års ep, ‘Prima Donna’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af