Bisse annoncerer sidste koncert i 2017 – går i barndom på den nye single ‘Legeaftale’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I anledning af, at Bisse i dag spiller sin allersidste koncert på turnéen Tour de Smackdown (der blandt andet bragte ham forbi NorthSide), har han udgivet den nye single ‘Legeaftale’, som handler om – ja, legeaftaler. Nærmere bestemt på Morsøvej nummer 30. ‘Legeaftale’ er andensinglen fra Bisses kommende album, der har hans fødselsdato som titel: ‘19.6.87’. Samtidig annoncerer han en særlig indvielsesceremoni for albummet på Jazzhouse den 19. september.

I forlængelse af førstesinglen ‘Bjælkehuset’ fortsætter Bisse med at genoplive barndomsminder. Minder om at fodre guldfisk, se Disney Sjov, Counterstrike, foldboldkampe mod Kirke Hyllinge og pinlige telefonopkald til Camilla fra 5.b. Alt sammen hjemme på Morsøvej 30 i Bisses hjemby Kirke Såby.

Videoen, som er filmet i Vor Frue Børnehus i Skt. Petri stræde og ved Skt. Petri Kirken, er et glædeligt gensyn med børnehavelivet: Madpakkespisning, rytmik, legeplads, mooncars, og man ser sågar også Bisse i en intens fodboldkamp. I omkvædet får Bisse hjælp af et efterskolekor, der synger med på de ubekymrede linjer: »Vil du ik’ komme hjem og lege? På Morsøvej«.

I en pressemeddelelse har Bisse sagt om det kommende album ‘19.6.87’: »Det er en gave – ikke nogen slikpose«. Det kan vi tænke over, mens vi venter.

Koncerten på Jazzhouse den 19. september er udover at være en indvielsesceremoni for ‘19.6.87’ også Bisses sidste koncert i 2017 med fuldt band. Jazzhouse meddeler, at der kun er få billetter til salg.

Billetsalget er i gang via Jazzhouses website.

Bisse
19. september
Jazzhouse
Billetpris: 250 kr.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af