Bruno Mars og Zendaya flirter gennem væggene i ny video til ‘Versace on the Floor’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der dømt 80’er-fløde og ekstravagante Versace-outfits i Bruno Mars’ nye video til den Michael Jackson-inspirerede power-ballade ‘Versace on the Floor’.

Selv om ‘24K Magic‘-albummet udkom for godt et år siden, er der stadig masser af numre, der fortjener opmærksomhed. Hvis du syntes, en aften i selskab med hr. Mars lød fristende i ‘That’s What I Like’, så vent til du ser ‘Versace on the Floor’, der næsten kan siges at være ‘Sexual Healing’ anno 2017.

I videoen spiller Bruno Mars og den tidligere Disney Channel-sweetheart Zendaya naboer, der på trods af ikke at være i det samme rum har gang i noget seriøs flirten gennem væggene. Zendaya, der måske først og fremmest blev kendt på sit komiske talent i børne-serien ‘Shake it Up’, er iført en discokugle af en glitrende sølvkjole, og der er ikke meget komisk over hende, som hun smyger sig rundt på sit ligeledes glitrende hotelværelse. Nummeret har fået en elegant klaverintro i videoen, som Bruno Mars leverer fra sit værelse, der selvfølgelig er udstyret med et kæmpe flygel. Med både heltesolo og modulationer bliver der spillet på alle tangenter, og man må sige, at videoen er lige så lækker, som sangen lyder.

Selv om Bruno Mars og Zendaya er hver for sig, er der masser af romantik i luften, og til slut ser vi da også Zendayas kjole på gulvet efterfulgt af en stille banken på døren.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af