Princess Nokia annoncerer sin femte danske koncert i år: Rapperen kommer til Aarhus

Princess Nokia annoncerer sin femte danske koncert i år: Rapperen kommer til Aarhus

Danmark elsker Princess Nokia. Soundvenue-forsidenavnet spillede sin første koncert på Sigurdsgade i februar, gav to koncerter på Roskilde Festival, i september spiller hun i Store Vega, og nu har rapperen også annonceret en koncert i Aarhus på Voxhall den 11. november. Hele fem optrædener på dansk jord alene i år.

Bag aliasset Princess Nokia gemmer sig Destiny Nicole Frasqueri, som særligt er blevet kendt for sine hektiske liveshows, rå attitude og en lav tolerance over for bullshit. Dette fik en lille gruppe mænd blandt publikum også at føle under koncerten i Sigurdsgade tidligere i år.

Med sin feministiske dagsorden tager hun kampen op mod misogyni og klichéer i hiphop-verdenen, og i vores store interview sagde hun blandt andet: »Jeg går til angreb mod de stereotyper, hiphopkunstnere underlægges. Jeg genopfinder kvindelig hiphop, og jeg har det sjovt med det. Jeg skal ikke længere leve op til nogen standard omkring seksualisering eller skønhed. Jeg har skabt min attitude og min facon, så ingen fucking sætter spørgsmålstegn ved noget«.

Henover sommeren gjorde Princess Nokia sig bemærket på årets Roskilde Festival med en overlegen koncert på Apollo og en særlig mini-koncert i det nye område KlubRå, hvor man til sidstnævnte så en noget anderledes og langt mere skrøbelig Princess Nokia. Der skal dog nok være smæk på, når hun gæster Voxhall med numre fra albummet ‘1992’, der har været med til at spå den unge rapper en lovende fremtid.

Billetsalget er i gang.

Princess Nokia (US)
11. november
Voxhall
Billetpris: 220 kr.

Læs interview: Ingen fucker med Princess Nokia: »Det er meget respektløst af dig at spørge om«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af