Linkin Park deler Carpool Karaoke-video til minde om Chester Bennington

LINKIN PARK & Ken Jeong – Carpool Karaoke

Watch our Carpool Karaoke episode with Ken Jeong now, streaming for free right here on Facebook.

Opslået af Linkin Park på 12. oktober 2017

Chester Bennington døde den 20. juli, og bare en uge forinden havde frontmanden og resten af bandmedlemmerne i Linkin Park været med i et Apple Music-afsnit af Carpool Karaoke. Videoen blev under omstændighederne ikke udgivet, men nu har de resterende medlemmer af Linkin Park delt episoden på Facebook med samtykke fra Benningtons familie og venner.

Medværten på køreturen er den energiske skuespiller og komiker Ken Jeong (mest kendt fra ‘Hangover’-trilogien), der afslører, at det er hans store våde drøm at blive en del af Linkin Park. Men på trods at den gode stemning i bilen har episoden forventeligt en ret så trist undertone set i lyset af Benningtons død.

På køreturen får bandet sunget sig igennem en håndfuld af deres egne sange, mens også Red Hot Chili Peppers, Aerosmith og Lynyrd Skynyrd kommer under behandling. Bennington giver også en lektion i sin karakteristiske skrigesang, inden Jeong tager karaoke-konceptet til et nyt niveau og hiver bandet med ind i en kørende karaoke-vogn.