Gorillaz udgiver nyt track med Little Simz – varm op til koncerten i Royal Arena med ‘Garage Palace’

Gorillaz udgiver nyt track med Little Simz – varm op til koncerten i Royal Arena med ‘Garage Palace’

Gorillaz har i dag startet deres europæiske ‘Humanz’-turné, og i den anledning har de udgivet singlen ‘Garage Palace’ med Little Simz som gæst. På lørdag kommer turneen forbi Royal Arena i København, og med Little Simz som aftenens special guest er ‘Garage Palace’ det perfekte opvarmningsnummer til koncerten.

‘Garage Palace’ optræder på bandets ‘Humanz: Super Deluxe Vinyl Box Set’, som de udsendte tidligere år, så helt ny er den ikke. Det er dog først nu, at den er blevet tilgængelig på streamingtjenester, og der er virkelig tale om en banger, der godt kunne gå hen og blive et ekstatisk, klubbet højdepunkt til koncerten på lørdag.

Nummeret har desuden fået en visualiser, hvor de animerede bandmedlemmer og en superhelte-lignende Little Simz optræder som figurer i et arkadespil og nedlægger blandt andet zombier og en gigantisk Buddha-figur.

Annonce