Migos’ pladeselskab afslører snarlig ‘Culture 2’-release

Migos’ pladeselskab afslører snarlig ‘Culture 2’-release

De seneste par måneder har rygterne floreret heftigt omkring Migos’ kommende album, ‘Culture 2’. Først forventedes det ude i løbet af oktober – dernæst lød det, at hele albummet lå på en harddisk, som Migos-medlemmet Quavo havde mistet. 

Heldigvis viste harddisken sig blot at være blevet forlagt, så intet skulle i sidste ende være gået tabt. I en ny New York Times-artikel om Migos’ pladeselskab, Quality Control, fremgår det nemlig, at trioen er klar med ‘Culture 2’ til januar.

‘Culture 2’, der følger op på februarudgivelsen ‘Culture’, kommer blandt andet til at rumme Migos’ seneste single, ‘MotorSport’, hvorpå Quavo, Offset og Takeoff får selskab af Nicki Minaj og Cardi B (der for nyligt sagde ja til Offsets frieri). 

Samme New York Times-artikel kunne desuden afsløre, at Lil Yachty er klar til at slippe sit ‘Lil Boat 2’-mixtape sidst i december.

Læs også: Atlanta mod alle: Sådan blev trap-hjembyen hiphoppens hovedstad – en tidslinje

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.