Fat Joe har stærke holdninger om Lil Uzi Vert: »Han er en dårlig udgave af Lil Wayne«

Fat Joe har stærke holdninger om Lil Uzi Vert: »Han er en dårlig udgave af Lil Wayne«
Lil Uzi Vert.
Foto: Slaven Vlasic/Getty Images

Terror Squad-rapperen Fat Joe optræder i et nyt interview på Apple Musics netradiostation Beats 1, hvor snakken kommer til at falde på Lil Waynes indflydelse. Apple Music har delt et klip fra det endnu ikke udgivne interview, hvor Fat Joe siger: »Når du lytter til alle ungerne, der laver hiphopmusik, er det hele Lil Waynes flows; hvert – eneste – af dem«.

Da værten, Ebro Darden, nævner Lil Uzi Vert-sangen ‘XO Tour Llif3’ som et eksempel på en sang, der bærer præg af Lil Waynes indflydelse, er Fat Joe hurtig i mælet: »Lil Uzi er en dårlig udgave af Lil Wayne«. Joe siger dog hurtigt, at han har masser af respekt for Lil Uzi Vert, og endda, at han har købt et Lil Uzi Vert-album, som han rigtig godt kunne lide.

Fat Joe siger, at kommentaren ikke handler om at disse Lil Uzi Vert. De handler om at redegøre for Lil Waynes indflydelse, for som Ebro Darden tilføjer, er der masser af Lil Uzi Verts yngre fans, der aldrig har hørt Lil Wayne. Om disse unge fans så lytter til Fat Joe-interviews på netradiostationer er nok et lidt sværere spørgsmål at besvare.

Læs også: Lil Wayne er ikke længere verdens bedste rapper – men hans indflydelse lever videre

Annonce