Cardi B og Offset sagsøgt for at beordre bodyguards til at gå til angreb på en fan

Cardi B og Offset sagsøgt for at beordre bodyguards til at gå til angreb på en fan
Offset og Cardi B.
Foto: Astrid Stawiarz/Getty Images

En mand ved navn Giovanni Arnold har sagsøgt Cardi B og hendes forlovede Offset for at være skyld i, at han blev overfaldet. Det skriver TMZ og The Wrap.

Arnold påstår, at han ved Mark Hotel i New York stødte på Offset og Cardi B, der var ved hotellet i forbindelse med et Met Gala-afterparty. Arnold spurgte Cardi B efter en autograf, men hun ignorerede ham. Arnold gentog anmodningen, men Cardi B truede ham blot med at »slå the shit ud af ham«. Offset sagde, at Arnold skulle »holde kæft, bro, før du bliver banket ud herfra«.

The Wrap meddeler, at der står i søgsmålet, at tre bodyguards derefter blev beordret til at gå til angreb på Arnold, hvor de blandt andet »trampede på hans ansigt mens han lå ned«, før de flygtede. Angrebet skulle have efterladt Arnold »alvorligt tilskadekommet«. Søgsmålet siger desuden, at Arnold ikke selv gjorde noget fysisk over for Offset, Cardi B eller nogen af dem, de var sammen med.

TMZ skriver, at Cardi B’s team mener, at han var både provokerende og inerverende. TMZ har skaffet en video, hvor manden ifølge dem »bogstaveligt talt beder om at blive angrebet«. I videoen ser man først to mænd gå til angreb på ham, og derefter hopper andre ind og deltager i volden, der dog ikke er særlig let at få overblik over i videoen.

Læs også: Hvordan dækker man en voldsforbryder? XXXTentacion er et etisk dilemma for medierne

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.