Anderson .Paak om uheldigt opvarmningsshow for Beyoncé: »Ét af de sørgeligste shows i mit liv«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Anderson .Paaks nye album ‘Oxnard’ er lige på trapperne. Den 16. november, sådan præcist. Og helt efter bogen er .Paak derfor godt i gang med at skabe lidt hype forud på udgivelsen.

Senest har han været forbi ‘Hot Ones’; et program af Complex og madkanalen First We Feast, hvor en gæst inviteres ind til en snak over hammerstærke hot wings. Under .Paaks besøg falder snakken på hans virkeligt ærgerlige opvarmningsoptræden til en Beyoncé-koncert i 2016:

»Det show var et trainwreck for mig. Det var ét af de sørgeliste shows i mit liv«, siger .Paak og forklarer, hvordan hans keyboardspillers rig faldt fuldstændig sammen på scenen, og de derfor måtte afslutte deres optræden før tid.

Ovenstående er bare en smagsprøve på ‘Hot Ones’-episoden, og måske der kommer flere sjove afsløringer med den fulde episode. Paak udgav tidligere på måneden sit Kendrick Lamar-samarbejde ‘Tints’, som også vil være at finde på ‘Oxnard’.

Læs også: Er jeg den eneste, der havde regnet med mere fra Kendrick Lamar og Anderson .Paak?

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af