Vidste du, at Anderson .Paak har lavet et Coldplay-hyldestalbum?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Vi skrev i går om Anderson .Paaks meget ærgerlige opvarmningsshow til en Beyoncé-koncert i 2016, som han havde fortalt om i programmet ‘Hot Ones’. Nu er hele programmet lagt ud – og det er altså solidt pakket med gode historier.

Den 16. november lander .Paaks nye album ‘Oxnard’ omsider. Hele skiven er mixet af selveste Dr. Dre, og lige netop hans arbejdsmetoder vil Sean Evans, der er vært på programmet, gerne høre nærmere om. Det svarer .Paak ret simpelt (og samtidig vildt abstrakt på):

»Han gør ikke noget, der ikke føles rigtigt«.

Ja okay. I samme forbindelse beder Evans .Paak om at sætte nogle få ord på nogle af de folk, han har samarbejdet med. Om Kendrick Lamar, som han netop har udgivet singlen ‘Tints’ med, siger .Paak:

»Mekanik, snigmorder, omhyggelig, teknisk«.

Og om Chance the Rapper:

»Opløftende, positiv. Og teknisk as fuck.«.

Samtalen peger flere gange tilbage mod Anderson .Paaks tidlige musikalske år. Dengang, hvor .Paak måtte spille til bryllupper for at få til dagen og vejen. Og det kunne sommetider udvikle sig en smule bizart:

»Jeg fik engang en lapdance, da jeg spillede til et bryllup. Pigen, som skulle giftes, var blevet vild og fuld og hoppede op på mig (.Paak spillede trommer, red.), mens vi spillede. Jeg holdt stadig beatet kørende. It was dope, man«.

En anden ting, der for .Paaks vedkommende hører fortiden til, er covermusik. I 2013 udgav han ‘Cover Art’, der består af seks coversange – blandt andet af The Beatles’ ‘Blackbird’ og ‘Seven Nation Army’ af The White Stripes. Men nogle år tidligere var .Paak – dengang under kunstnernavnet Breezy Lovejoy – faktisk så glad for Coldplay, at han lavede en decideret Coldplay-hyldest bestående af en række Coldplay-covers, som han kaldte ‘The Coldtapes’. Om han fortryder noget?

»Jeg fortryder ingenting. Men altså, jeg behøvede ikke at lave et helt hyldestalbum. Det var extra as fuck. Men jeg var virkelig glad for Coldplay. Ingen skulle fortælle mig, at de ikke var de bedste«.

Nogle stykker af .Paaks Coldplay-hyldester kan høres via dette link. Og nedenunder har vi fundet hans ‘Seven Nation Army’-cover frem til dig. God fredag!

Læs også: Er jeg den eneste, der havde regnet med mere fra Kendrick Lamar og Anderson .Paak?

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af