Chris Brown løsladt – deler udtalelse om voldtægtsanklagerne

Chris Brown løsladt – deler udtalelse om voldtægtsanklagerne
Foto: Daniel Boczarski/Getty Images

I går kunne vi berette, at Chris Brown i mandags blev anholdt, da en kvinde havde anklaget ham for voldtægt. Brown blev anholdt i Paris sammen med sin ven og sin bodyguard, som ifølge kvinden havde voldtaget hende på skift på et hotelværelse tidligere på måneden.

Nu er den skandaleombruste sanger blevet løsladt og anklagerne droppet. Browns franske advokat, Raphael Chice, udtaler (via TMZ): »Chris Brown er fri. Ingen sager blev anlagt mod ham. Han kæmper stærkt imod anklagerne«.

Advokaten uddyber endvidere, at Brown vil lægge sag an mod kvinden for hendes »ærekrænkende anklager«.

Chris Brown tyede i kølvandet på anklagen desuden til Instagram med et svar på tiltale. Svaret består af et par benægtende linjer under et billede med teksten: »THIS B!TCH LYIN’«.

Chris Brown skriver (i en lidt mere letlæselig oversættelse): »Jeg vil gøre det helt klart… Dette er falsk og en hel masse løgn. Aldrig! For min datter og min familie, det her er så respektløst, og det går imod min karakter og moral«.

Se hele Chris Browns oprindelige opslag via Instagram herunder.

Læs også: Rihanna slagter Snapchat for tåbelig og ubehagelig reklame

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af