Blueface virker totalt forvirret i nyt Nardwuar-interview

Nardwuars energiske interviewstil, der tit involverer både gaver og meget personlige oplysninger, fungerer ikke altid lige godt, når interviewofrene er rappere. Det er ikke længe siden, Lil Uzi Vert flygtede fra den permanent overgearede interviewer, fordi han »vidste for meget«.

Helt så galt gik det ikke, da Nardwuar interviewede en af årets helt store hiphopsucceshistorier. For selv om Blueface i begyndelsen virker en smule skeptisk og blandt andet spørger om intervieweren har stalket ham, bløder han hurtigt op og udbryder, at Nardwuar er »lit«, efter at de to danser sammen.

Udover fællesdans byder interviewet på snak om rapperens tekster (blandt andet linjen om at han har »two coks«) og en del gaver (kassettebånd, vinyler), som Blueface ikke rigtig ved, hvad han skal stille op med.

Pænt akavet, altså, men det er måske også pointen med et Nardwuar-interview.

Læs også: Hvordan er Blueface blevet årets mest hypede navn, når han ikke kan finde ud af at rappe?

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold