Se Taylor Swifts hyperromantiske musikvideo til ’Lover’

Så kom dagen, og Taylor Swifts syvende album ’Lover’ har været tilgængeligt for masserne siden kl. 6.00 i morges (dansk tid). Inden du dykker ned i hele det 18 numre lange album, kan du dog passende starte med at se den dugfriske musikvideo til albummets titelnummer.

Swift premierede videoen i forbindelse med en særlig Youtube-livesession i hendes ‘Lover’s Lounge’, hvor udvalgte fans var inviteret til en intim kombination af smalltalk med Swift, behind the scenes-videoer fra tilblivelsen af albummet ’Lover’ og en minikoncert, hvor hun fremførte en stemningsfyldt akustisk udgave af synthballaden ’The Archer’.

Musikvideoen akkompagnerer altså tracket ’Lover’, der blev udgivet sidste fredag – og ligesom sangen er musikvideoen en hyperromantisk affære, hvor de valsende takter, der gør nummeret selvskrevet som bryllupsklassiker fremover, akkompagneres af en æstetisk farvekoordineret billedside, der i sand Swift-stil er bygget nærmest cinematisk op som scener fra et ægteskab.

Fra start suges vi ind i en snekugle, hvor Swift iscenesætter en kærlighedshistorie om hverdagsromantik, jalousi og store øjeblikke, inden vi igen forlader snekuglens univers og ser Swift, hendes ’lover’ og hvad man må formode er deres datter i matchende pyjamas omkring et juletræ – det er ren familieidyl, og samtidig en rosenrød version af Swifts kærlighedsunivers, vi ikke har oplevet siden countryæraen.

Der hersker bred enighed om, at ’Lover’ handler om Swifts nuværende kæreste Joe Alwyn, men det er altså ikke den talentfulde britiske skuespiller, der står overfor Swift i musikvideoen. Her har hun i stedet indhentet sin trofaste back-up-danser gennem mange år, Christian Owens, som sin partner.

Du kan se musikvideoen til ’Lover’ herover og hele ‘Lover’s Lounge’-eventet herunder.

Læs også: Taylor Swift fjerner forhadt tekstbid fra singlen ’Me!’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold