Kendrick Lamar og SZA sagsøgt for plagiat i videoen til ‘All the Stars’

Kendrick Lamar og SZA sagsøgt for plagiat i videoen til ‘All the Stars’
Kendrick Lamar.

For lidt over en uge siden blev Kendrick Lamar anklaget for at plagiere den britisk-liberiske billedkunstner Lina Iris Viktor i dele af videoen til ‘All the Stars’ fra soundtracket til ‘Black Panther’. Dette er i følge Viktor sket efter, at hun er blevet kontaktet to gange af Top Dawg Entertainment, der har anmodet om tilladelse til at bruge hendes kunst i videoen – en tilladelse hun ikke gav.

Nu meddeler TMZ, at Viktor har taget det et skridt længere og sagsøgt Kendrick Lamar og SZA. Hun søger mere specifikt om, at de plagierende elementer af videoen ikke længere må bruges til at promovere ‘Black Panther’. Hvis hun vinder retssagen, bliver den nuværende video derfor sandsynligvis taget ned, muligvis for at blive erstattet af en ny klipning.

Læs anmeldelse: Kendrick Lamar ‘Black Panther: The Album’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af