6ix9ine fakede sin egen kidnapning i 2018, ifølge den anklagedes advokat

6ix9ine fakede sin egen kidnapning i 2018, ifølge den anklagedes advokat
6ix9ine.

Juli sidste år hævdede 6ix9ine, at han var blevet kidnappet og berøvet for smykker til en værdi af hundredtusindvis af dollars, i hvad han selv betegnede som et »inside-job«. Men ifølge advokaten til den påståede gerningsmand, Anthony Ellison, havde rapperen faket hele hændelsen for at promovere sit på daværende tidspunkt kommende album ‘Dummy Boy‘.

»Intet røveri eller kidnapning fandt sted. Det skete aldrig. Han (6ix9ine, red.) afholdt et ‘event’, der fik det til at se ud som et røveri eller en kidnapning«, udtalte forsvarsadvokaten Deveraux Cannick foran en dommer i fredags på vegne af Ellison (via Complex).

Ifølge Cannick blev hele optrinnet fanget på kamera, da bilen 6ix9ine blev ført ind i var under overvågning af regeringen, hvilket kan bestyrke Ellisons sag. Cannick affærdiger samtidig det faktum, at rapperen satte en dusør på hans klients hoved på 50.000 dollars som ren teater:

»Han har ressourcerne, og åbenbart har han også adgang til individer, der ville føre sådan en ordre ud i livet. Man må overveje, hvorvidt det overhovedet var sandt«, siger Cannick og peger på grunden til det påståede spil for galleriet:

»Han skulle til at udgive et album. Han troller hver gang, han udgiver nyt materiale. Man er nødt til at få buzzen i gang. Det er sådan, man tjener penge«.

6ix9ine sidder lige nu fængslet, efter at han erklærede sig skyldig i ni anklager fra gangstervirksomhed og narkohandel til drabsforsøg. Oprindeligt lød dommen på 47 år, men da rapperen samarbejder med politiet, forventes han ude allerede i 2020.

Læs også: 6ix9ines kæreste teaser hans snarlige løsladelse

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af