Premiere: Carmon teamer op med fransk rapstjerne på kærlighedssangen ‘Bonnie & Clyde’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det er nærmest en international, tropisk kærlighedshistorie, Carmon har udgivet i dag. Hans nye single ‘Bonnie & Clyde’ har nemlig ikke bare et festligt, sydlandsk islæt i produktionen, den gæstes også af den franske rapstjerne Alrima.

I de mere opstemte vokalstykker på omkvædet lyder Nivå-rapperen nærmest en smule som Gilli, når han er i sit forførende hjørne, men hans vokal har samtidig en anderledes tyngde. Alrima derimod sprudler af melodi.

Billedsiden til sangen, der er Carmons første siden 2019-albummet ‘Tålmodighed’, er samtidig en stilren metavideo, hvor de to rappere glider rundt i et studie omringet af dansere og flotte gamle biler.

‘Bonnie & Clyde’ er altså endnu et skridt mod en mere melodisk og poleret lyd for Carmon, der begyndte karrieren med benhård gaderap. Det her er nok hans blødeste sang indtil videre, måske med undtagelse af Jamaika-samarbejdet ‘Sidechick’ fra sidste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af