‘Blade Runner 2049’-instruktør Denis Villeneuve åben over for at lave ‘Star Wars’

‘Blade Runner 2049’-instruktør Denis Villeneuve åben over for at lave ‘Star Wars’
Denis Villeneuve

Canadiske Denis Villeneuve er den nye konge af science fiction, hvis man skulle være i tvivl. Først ‘Arrival’, så ‘Blade Runner 2049’ og næste gang Frank Herberts fremtidsbibel ‘Dune’. Så mangler vi bare, at han kaster sig over en af de mange kommende ‘Star Wars’-film. Et drømmescenarie, der måske ikke er helt usandsynligt.

»Det er noget, som jeg ville være interesseret i. Men jeg ved det ikke. Det er meget besværligt. Det farlige ved ’Star Wars’ lige nu er, at det danner sit eget sprog. Jeg ville elske at se dem… Jeg synes, ’Rogue One’ var et meget interessant forsøg på at komme ud af formen«, siger Denis Villeneuve i podcasten Happy Sad Confused.

’Rogue One: A Star Wars Story’ var Gareth Edwards (‘Godzilla’) forsøg på at lave en krigsfilm uden for den klassiske kanon. Det var samtidig startskuddet på en række spinoffs, hvor ’Solo’ om den unge Han Solo kommer til næste år.

Måske er det ikke et spinoff, men snarere noget a la ’The Last Jedi’-instruktøren Rian Johnsons annoncerede trilogi, der ville vække interesse hos Villeneuve. Her er planen at udforske nye områder i galaksen og møde nye karakterer.

»Det ville være en god idé at komme væk og tage til en ny del af galaksen. Det ville jeg være åben for«, fortæller instruktøren.

Læs også: Ny ‘Star Wars’-trilogi i støbeskeen med Rian Johnson ved roret

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold