Ariana Grande udgiver personlig dokumentarserie – første afsnit ude i dag

Ariana Grande udgiver personlig dokumentarserie – første afsnit ude i dag
Ariana Grande. (Foto: Ethan Miller/Getty Images)

Det har været et par næsten absurd tumultariske par år for den unge popstjerne Ariana Grande. Et terrorangreb, bruddet med Mac Miller, forlovelsen med Pete Davidson, Mac Millers død og siden bruddet med Pete Davidson.

Men midt i stormen har den 25-årige musiker alligevel haft en dokumentarserie undervejs, som nu vil blive udgivet. Den hedder ‘Dangerous Woman Diaries’ og følger Grande på sin ‘Dangerous Woman’-turné, til ‘One Love Manchester’ (velgørenhedsarrangement efter terrorangrebet under hendes koncert i Manchester) og under indspilningerne af hendes seneste album ‘Sweetener’.

Dokumentarserien vil blive udgivet på Youtube og er delt op i fire afsnit. Første afsnit lander i dag (eller nok i nat dansk tid), mens de resterende vil blive udgivet over de næste tre torsdage. Medmindre man altså er Youtube Premium-abonnent, for så kan man binge hele molevitten, så snart første afsnit kommer.

Se traileren til ‘Dangerous Woman Diaries’ herunder.

Læs også: Gid vi alle kunne håndtere breakups lige så godt som Ariana Grande

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af