Cardi B teaser nyt nummer: ’Cardi Don’t Need More Press’

Cardi B teaser nyt nummer: ’Cardi Don’t Need More Press’
Foto: Jamie McCarthy/Getty Images

Den seneste tid har Cardi B og hendes brud med Migos-ægtemanden Offset scoret adskillige overskrifter i pressen – ikke mindst siden Offset har gjort det til et særdeles offentligt anliggende at prøve at vinde Cardi tilbage. Men som Cardi B selv har pointeret adskillige gange via sin Instagram, er der intet af det, de går igennem, de gør for overskrifternes skyld.

Dette lader til at være temaet for Cardis næste nummer, som vi i går kunne finde en teaser for via hendes Instagram. »Pressed, pressed, pressed, pressed / Cardi don’t need more press«, lyder det i det lille videoklip, hvor Cardi synger med over et tungt beat i studiet. I video-postets tilhørende tekst anvender hun desuden også lige anledningen til at sende sin samarbejdspartner Fashion Nova et lille shoutout.

Det kommende nummer ventes helt oplagt at gå under titlen ’Cardi Don’t Need More Press’, men helt præcis, hvad det munder ud i, vides endnu ikke. Men kender vi Cardi ret, skal hun nok nå at smede, mens overskrifterne er varme, så der snart er et comeback klar til de onde tunger.

Læs også: Annus horribilis: 2018 var et tragisk år for hiphop – musikken var den eneste trøst

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

CARDI DONT NEED MORE PRESS …..BUTE little @fashionnova dress

Et opslag delt af CARDIVENOM (@iamcardib) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af