Branco og Gilli svømmer i Euro-sedler i ‘All In’-videoen

Vi er efterhånden vant til, at hiphopvideoer skruer op for bling og blær, men har du nogensinde set en dansk rapper falde i søvn begravet i stakkevis af Euro-sedler? Nej, det havde vi heller ikke, men det har vi så nu, takket være Gilli og Brancos ‘All In’-musikvideo.

Her kan du nemlig opleve Gilli hoppe ind og ud af en Lamborghini og efterfølgende sove i en masse 50 Euro-sedler. Ellers følger videoen dén æstetik, vi kender fra mange Molo-produktioner. Det vil sige masser af hård attitude, dyre biler, fancy designertøj og selvfølgelig en eksotisk location. I dette tilfælde er musikvideoen optaget i det nordlige Marokko. Den er filmet af Gorilla Media, der også stod bag Benny Jamz’ og Sivas’ ‘Savannah’, der var optaget i Los Angeles.

‘All In’ er anden fællessang fra Gilli og Branco i år, efter de udgav ‘Planer’ i februar. Både ‘Planer’ og ‘All In’ havde været leaket i noget tid, men nu har sangene altså fået officielle udgivelser. Hvis det forsætter sådan her, kan det jo være, vi når op på et helt album af leakede Gilli/Branco-sange, før året er slut. Vi ville i hvert fald ikke klage, for ‘All In’ er en catchy gaderap-banger af højeste karat. Og så er videoen bare den mest GIF-venlige genistreg ever.

Læs også: Tinderbox booker latin-fænomenet J Balvin – med tre nye navne er programmet helt færdigt

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold