Frank Ocean deler nyt nummer ‘In My Room’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Frank Ocean er i det gavmilde hjørne for tiden. Det er ikke mere end to uger siden, at han delte nummeret ‘DHL’, der viste en ny retning for den stilskabende sanger, samt to remixes af de annoncerede singler ‘Cayendo’ og ‘Dear April’.

I går aftes udgav Ocean endnu en single med titlen ‘In My Room’, og det er endnu en fortsættelse af hiphop-lyden fra ‘DHL’, som står i kontrast til sangerens vanlige r’n’b-sang.

Allermest interessant er det dog, at ‘In My Room’ tilsyneladende bekræfter fan-teorien om, at illustrationerne nederst på sangens artwork hver især repræsenterer ét nummer. Det er dog bemærkelsesværdigt, at antallet af poserende illustrationer er steget fra 13 på ‘DHL’ til 17 på ‘In My Room’. Leger Ocean med os, eller er der hold i spekulationerne?

Der er endnu ikke annonceret et nyt album, men vi håber på, at single-regnen er en indikation om noget større i vente. Det er tre år siden, at Ocean udgav sit seneste album, ‘Blonde’.

Læs også: Frank Ocean taler ny musik i sjældent interview

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af