Så lander der nyt Tessa-merch lige om lidt

Så lander der nyt Tessa-merch lige om lidt
Tessa. (Foto: Jesper Skoubølling)

Der lander nyt fra Tessa på mandag! Dog ikke det efterhånden ret længe ventede debutalbum, mange nok sukker efter. Og heller ikke endnu en single. I stedet har rapperen netop annonceret et online merch-drop.

På mandag den 19. oktober klokken 20.00 frigives der således t-shirts og hoodies, og alle bestillinger inden for de første 24 timer bliver signeret af Tessa. »Fordi jeg elsker jer«, som hun skriver via et Facebook-event.

Mandagens nye produkter markerer anden gang, at rapperen sender merch på gaden i år, efter at hendes onlineshop blev lanceret i juni. Dengang kunne man købe en helt oldschool hiphop-t-shirt med påskriften ‘Boss Bitch Tessa’ og et ‘Parental Advisory’-klistermærke. Så det bliver interessant at se, hvilken vej de nye designs går.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tessa har i det hele taget haft et skelsættende 2020. Hun har udgivet singlerne ‘Så’n der’, ‘Glo på mig’, ‘Bål’ og ‘Ghetto Fabulos’ og desuden taget karrieren til et nyt niveau med gæsteoptrædener hos Suspekt og på en posthum Natasja-single. Derudover har hun også modigt markeret sig ved at fortælle historien om sin voldsomme fortid i en DR3-dokumentarserie.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af