Todd Phillips’ Joker-film starter optagelser til efteråret med Joaquin Phoenix og et lille budget

Todd Phillips’ Joker-film starter optagelser til efteråret med Joaquin Phoenix og et lille budget
Joaquin Phoenix i 'The Master'.

Det kan være svært at danne sig et overblik over de kommende kapitler i Warner Bros’ superhelteunivers, hvor både en film om Batman, angiveligt uden Ben Affleck, og to film om Jokeren er undervejs. Som det ser ud lige nu, tager kun en enkelt af disse del i DCEU-franchisen, nemlig den Jared Leto-bårne Joker-film.

Nu er der kommet ny information om det andet take på Jokereren styret af instruktøren Todd Philip (‘The Hangover’). Den endnu unavngivne origin-film påbegynder ifølge The Playlist optagelser til efteråret med et, i superhelte-sammenhæng, lille budget på 55 millioner dollars. Sammenlignet havde ’Wonder Woman’ et budget på omkring 150 millioner dollars, mens ’Logan’ blev lavet for cirka 90 millioner dollars.

Det skulle desuden være bekræftet, at Joaquin Phoenix, der tidligere har sagt, at han intet havde hørt om projektet, skal spille den gnæggende klovn, der i 1980’erne går den kriminelle vej, efter hans karriere som komiker fejler.

Det relativt sparsomme budget kunne tyde på, at Phillips, der har skrevet manuskriptet sammen med Scott Silver (’The Fighter’), går efter en mere karakterdreven og mindre actionpræget tilgang til superheltegenren.

Læs også: Will Ferrell interviewer Joaquin Phoenix: »Er du nogle gange en lille bitch?«

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af