Premiere: Jamaika jagter penge i rå musikvideo til ‘Blodskudt’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Det er musikken eller ikke andet. Det er knald eller fald. Hvis ikke det er musikken, så er det det her resten af livet«, siger Jamaika i et kort videoklip, der er optaget i fængslet sidste år.

Klippet er blevet inkorporeret i den nye musikvideo til ’Blodskudt’, hvis handling tager inspiration fra sangerens liv, før han kom ind og sidde. Stofferne, sammenholdet og jagten på de (beskidte) penge i et røveri, der måske, måske ikke, går helt efter planen.

»Jeg både elsker og hader ghettolivet. Jeg kender ikke andet. Det er derfor, jeg altid bliver suget tilbage ind i det. Når man bor her, får man nogle tæsk af livet, men man får også et særligt syn på tingene«, siger Jamaika i vores store artikel om de nye stemmer fra gaden.

’Blodskudt’ stammer fra Vejle-sangerens debut-ep ’SxB på fri god’, og højdepunktet var egentlig slet ikke tænkt som en single, men efter 1.4 millioner afspilninger på Spotify havde folket talt. Det virker til, at musikken endelig er blevet en vej ud.

Videoen er instrueret af Lekris aka Charlie Jensen og Andre Rothchild, og medvirkende er blandt andet Aiman samt Ung Cezar og Vino Russo fra Force One-holdet. Og er det, eller er det ikke, Jamaika, der sidder i det rødt oplyste lokale?


I denne uge sætter vi med temaet ‘Ny dansk rap’ fokus på hiphoppens nye stemmer. Få overblikket over alle artiklerne HER.

Læs også: Her er 10 nye danske rappere, du skal holde øje med

Læs også: Et wake-up call fra gaden og ghettoen: »Når man bor her, får man nogle tæsk af livet«

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af