Gammel video af XXXTentacion, der slår en kvinde i ansigtet, er begyndt at florere på internettet

Gammel video af XXXTentacion, der slår en kvinde i ansigtet, er begyndt at florere på internettet
XXXTentacion mugshot.
Foto: Miami Dade County Corrections/Getty Images

En ubehagelig video af XXXTentacion, der slår en kvinde i ansigtet, florerer i øjeblikket på internettet. TMZ har postet videoen og skriver endvidere, at anklagere er i gang med at gennemgå materialet.

Det er en gammel video, da rapperen ikke har sin nu så genkendlige frisure, men TMZ påstår, at det er ham.

Da Pitchfork kontaktede XXXTentacions forsvarere om, hvordan videoen ville påvirke XXXTentacions hidtidige anklager, svarede de:

»Vi har set det, der lader til at være en ældre (hvilket er tydeligt fra de fysiske forskelle i afbildningen) video, og bemærk, at det er ganske svært at bedømme, hvorvidt et sådant ‘slag’ rent faktisk fandt sted, da den angivne hændelse fandt sted. Aktørerne i denne video er derudover tydeligvis venner og agerer tydeligvis også i spøg. I bør også vide, at kvinden i videoen er blevet lokaliseret og har indrømmet, at aktiviteten i videoen var en ‘joke’ og ikke et ‘overgreb’, noget, man let kan afgøre ved at se den.

Jahseh (XXXTentacions borgerlige navn, red.) er blevet mere end blot en forandret ung mand som resultat af alt dette, og det er forstyrrende, at folk med negative dagsordener fortsætter med at angribe ham. Han har dedikeret sig selv til at sprede et positivt budskab og har deltaget i samfundstjeneste og velgørenhed, og trods disse angreb på ham, fortsætter han den positive tilgang og forbliver sandfærdig over for sin musik«.

XXXTentacions hidtidige anklager er meget grove, så selv hvis denne video vitterligt er en ‘joke’ (hvordan end det er muligt?), er det altså mere stof til anklagerne om kriminelle og moralsk forkastelige handlinger.

Bemærk desuden, at selv om hans forsvarere kalder ham »en forandret ung mand« og dermed antyder, at han i hvert fald på et eller andet tidspunkt har været voldelig, har XXXTentacion selv endnu ikke bekendt sig skyldig i nogen af anklagerne.

Slutteligt: Hvis videoen netop er en joke, hvad er så pointen? Er joken blot, at han slår en kvinde i ansigtet? Jovist, det er ikke ulovligt at lave den slags jokes, men det er godt nok i dårlig smag.

Læs også: XXXTentacion er midlertidigt på fri fod – har fået lov til at tage på turné

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.