Chance the Rapper teaser ny sang i dansevideo på Instagram

Chance the Rapper teaser ny sang i dansevideo på Instagram
Chance the Rapper på Coachella Festival 2018.
Foto: Kevin Winter/Getty Images

Vi har længe ventet på en efterfølger til ‘Coloring Book’, og tilbage i februar fortalte Roskilde-aktuelle Chance the Rapper, at vi kan forvente et nyt album til juli. Nu er der et nyt konkret bevis på det, for han har løftet sløret for en spritny sang fra det kommende projekt.

I en Instagram-video får vi nemlig et længere stykke af et Murda Beatz-produceret nummer, som rapperen tidligere kun har delt omkring 15 sekunder af på Twitter.

I videoen danser Chance the Rapper til det nye track. Rapperen TisaKorean (som er med på nummeret) og social media-personlighederne 8jency og Walter Bowser giver den også gas med dansetrin, der ser ud til at mime linjerne fra sangen: »Carry all the groceries in one trip, Simply Minute Maid, gone in one sip«.

Chance the Rapper indtager Roskilde Festivals største scene, når rapperen og hans band giver Orange-koncert fredag 5. juli. Han var egentlig også på plakaten tilbage i 2014, men måtte dengang aflyse grundet sygdom.

Læs også: Kanye West og Kim Kardashian kom for sent til Chance the Rappers bryllup

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Drop a ? in the comments and I’ll drop the song before it get too hot outside #owbum @number9ok @tisakorean @walter__bowser

Et opslag delt af Chance The Rapper Owbum (@chancetherapper) den

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold