Drake har en ny udgivelse klar til i morgen

Drake har en ny udgivelse klar til i morgen
Drake.

Det var egentlig meningen at Drakes sjette soloalbum skulle være landet for længst. Men ‘Certified Lover Boy’ udkom ikke i januar, som det ellers var lovet, fordi rapperen havde fået en knæskade.

»Jeg havde planlagt at udgive mit album denne måned, men mellem operation og genoptræning har min energi været dedikeret til at komme ovenpå«, lød det dengang fra Drake.

Nu ser det dog ud til, at vi alligevel får ny musik fra den canadiske superstjerne. Han har nemlig annonceret på Instagram, at en udgivelse ved navn ‘Scary Hours 2’ lander allerede i morgen.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Men hvad er det så lige præcis for en udgivelse, vi kan glæde os til? En single, en ep eller måske endda et helt album?

Det er svært at sige, for Drake kan jo godt lide at lege med de forskellige formater. De seneste år har vi således fået både et mixtape (‘Dark Lane Demo Tapes’) samt et opsamlingsalbum med gamle sange (‘Care Package’).

Et kvalificeret gæt lyder dog på, at fredagens udgivelse består af to tracks. Det gjorde den første ‘Scary Hours’ nemlig. Den kom i 2018 og indeholdt sangene ‘God’s Plan’ og ‘Diplomatic Immunity’, der var en forsmag på albummet ‘Scorpion’, der landede senere det år. Så måske er den nye ‘Scary Hours’ tilsvarende en forløber for ‘Certified Lover Boy’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af