Her er årets bedste tv-serier: Top 20-11

Her i december kårer vi vores favoritserier og -film (udenlandske top 20-11 og top 10-1 samt danske) fra 2014. Her er vores valg af serier til placeringerne 20-11, hvor både hypede sværvægtere og små komedier har sneget sig med.

20. ’Review’
Hovedforfatter: Andy Daly m.fl.

Komikeren Andy Daly ligner en helt almindelig, hvid middelklassemand. Og det er netop hans slipseklædte revisor-look, der gør det ekstra sjovt, når han kaster sig helt ud på dybt vand som kritikeren Forest MacNeil, der ikke anmelder film eller bøger, men life experiences – fra at blive skilt til at være narkoman eller rejse ud i rummet.

’Review’ er en fornem kombination af et topklasses sketchshow (hvert afsnit består af små segmenter med 3-4 forskellige anmeldelser) og en komedieserie med fortløbende karakterudvikling. Det er således ikke uden konsekvenser, når Forest smadrer sig selv og sin ellers lykkelige tilværelse. En absurd deroute for åben skærm.

Kan ses på den amerikanske udgave af Comedy Central.

Soundvenue 1 / 10 Soundvenue